ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο Μακάρειο αγοράκι ενός έτους – Το δάγκωσε φίδι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο Μακάρειο αγοράκι ενός έτους – Το δάγκωσε φίδι

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε από την Λεμεσό, στο Μακάρειο Νοσοκομείο, μετά από δάγκωμα φιδιού.

Στην Εντατική του Μακάρειου Νοσοκομείου νοσηλεύεται παιδάκι ενός έτους, λόγω οιδήματος και εκχυμώσεων που υπέστη αλλά και πόνου που νιώθει μετά από δάγκωμα φιδιού.

Η κατάσταση της υγείας του ευτυχώς, είναι εκτός κινδύνου. 

Το φίδι, δάγκωσε το παιδί στο χέρι καθώς έπαιζε στην αυλή της οικίας όπου διαμένει η γιαγιά του στην Λεμεσό. Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (24/5). 

Αρχικά το παιδί μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική στην Λεμεσό, ωστόσο κρίθηκε ότι θα ήταν ορθότερο να νοσηλευθεί στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE