ΠΑΦΟΣ: Μπήκαν κρυφά το βράδυ σε σχολείο - Τους εντόπισαν μπροστά από υπολογιστή

ΠΑΦΟΣ: Μπήκαν κρυφά το βράδυ σε σχολείο - Τους εντόπισαν μπροστά από υπολογιστή

Συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση δύο πρόσωπα, ηλικίας 28 και 17 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισόδου, παράνομης κατοχής περιουσίας και διάρρηξης κτηρίου με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 20:25 το βράδυ της Παρασκευής (24/5) ήχησε το σύστημα συναγερμού σε Δημοτικό Σχολείο της Πάφου. Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και είδαν μέσα σε αίθουσα του σχολείου δύο πρόσωπα, έναν άντρα και μια γυναίκα, μπροστά από έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για έναν 28χρονο και μια 17χρονη και είχαν στην κατοχή τους ένα κινητό τηλέφωνο για το οποίο δεν έδωσαν επαρκείς εξηγήσεις.

Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση. Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE