ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ματσάκης: «Δεν πήγα να ψηφίσω, το σκέφτομαι...» - VIDEO

Ματσάκης: «Δεν πήγα να ψηφίσω, το σκέφτομαι...» - VIDEO

Ως πολιτική θέση, χαρακτήρισε ο πρώην Ευρωβουλευτής, Μάριος Ματσάκης, την αποχή των πολιτών από τις κάλπες.

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΡΙΚ για τις Ευρωεκλογές την Κυριακή (26/5) για σχολιασμό των τεκταινόμενων μαζί με άλλους πρώην Ευρωβουλευτές, ο κ. Ματσάκης, αναφέρθηκε στην αποχή, λέγοντας ότι είναι πολιτική θέση που ασκεί πίεση για αλλαγή.

Μάλιστα, ανέφερε ότι ο ίδιος δεν πήγε μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής (26/5) να ψηφίσει και σκέφτεται εάν τελικά θα το πράξει. Στις προηγούμενες εκλογές σημείωσε, δεν πήγε.

«Κύριοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σας αγαπάμε, θέλουμε την ΕΕ, αλλά θέλουμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα, γιατί σπρώχνουν τους πολίτες μακριά από την ΕΕ» σημείωσε εν τέλει ο κ. Ματσάκης.

https://www.youtube.com/watch?v=Pi0BHG5sM1U

Προηγουμένως, ο κ. Ματσάκης, είχε αναφερθεί σε βιώματά του από το Ευρωκοινοβούλιο (θήτευσε από το 2004 μέχρι το 2009), αναφέροντας ότι ο ίδιος δεν είναι εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά σημείωσε ότι χρειάζονται αλλαγές κυρίως στο Ευρωκοινοβούλιο.

https://www.youtube.com/watch?v=lxtrzTLdBvg

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Οι πυρκαγιές αποτελούν κάθε καλοκαίρι ένα καταστροφικό φαινόμενο που πλήττει την Κύπρο ενώ υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν και καθορίζουν τον κίνδυνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top