Το ΞΕΚΟΨΕ με… τρόπο για τον ΠΑΙΚΤΑΡΑ ο Ζιντάν – «Είναι καλά εκεί που είναι…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ΞΕΚΟΨΕ με… τρόπο για τον ΠΑΙΚΤΑΡΑ ο Ζιντάν – «Είναι καλά εκεί που είναι…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κιλιάν Μπαπέ ακούγεται έντονα τον τελευταίο καιρό για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά μετά τον Φλορεντίνο Πέρεθ και ο Ζινεντίν Ζιντάν ήρθε να διαψεύσει τις φήμες.

Ο τεχνικός της «Βασίλισσας» επιχείρησε με χιούμορ και χαμόγελο, στο πλαίσιο ενός αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό, όπου συμμετείχε, να απαντήσει σε σχετική ερώτηση, λέγοντας στην ουσία πως η ομάδα του δε θα κινηθεί για την απόκτηση του Γάλλου σούπερ σταρ.

«Νομίζω, ότι είναι καλά εκεί όπου βρίσκεται», ήταν η λιτή, αλλά σαφής του απάντηση, όταν ρωτήθηκε για πιθανό ενδιαφέρον.

Σε μια ερώτηση, δε, σχετικά με το αν θα ήταν έτοιμος να του δώσει περισσότερες ευθύνες, είπε χαμογελαστά «κυρίες, κύριοι», απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους και αμέσως αποχώρησε.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

Στις 11 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούν από κοινού οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους και ακολούθως θα έχουν κοινή συνάντηση υπό την καθοδήγηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκπροσώπου  των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE