Ανακοίνωση-υπενθύμιση από τη Νέα Σαλαμίνα – Τα πέντε θέματα που θα συζητηθούν

Ανακοίνωση-υπενθύμιση από τη Νέα Σαλαμίνα – Τα πέντε θέματα που θα συζητηθούν

Ανακοίνωση-υπενθύμιση από το γραφείο Τύπου της Νέας Σαλαμίνας:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ υπενθυμίζει ότι η τακτική και καταστατική Γενική Συνέλευση του σωματείου ειναι προγραμματισμένη αύριο 29 Μαΐου ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων του πρώην Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Αμμοχώστου

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

1. Καταστατικές αλλαγές.
2. Απολογισμός πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου.
3. Παρουσίαση τρέχουσας οικονομικής κατάστασης.
4. Παρουσίαση και έγκριση προϋπολογισμού της επομένης ποδοσφαιρικής περιόδου.
5. Εκλογές Διοικητικού Συμβουλίου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσα μέλη έχουν τακτοποιημένες τις συνδρομές τους και θα εισέρχονται στην αίθουσα με την κάρτα μέλους 2019.

Καλούμε όλα τα μέλη να δώσουν μαζικά το παρόν τους συμβάλλοντας στη προσπάθεια ώστε όλοι μαζί να στηρίξουμε την προσπάθεια για περαιτέρω επιτυχίες του σωματείου μας.

Η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ είμαστε ΟΛΟΙ εμείς!».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE