Τα πρώτα 1010 φάρμακα που θα αποζημιώνονται από το ΓεΣΥ

Τα πρώτα 1010 φάρμακα που θα αποζημιώνονται από το ΓεΣΥ

Στη δημοσιότητα ο κατάλογος των φαρμάκων, τα οποία θα είναι διαθέσιμα και θα αποζημιώνονται από το Γενικό Σχέδιο Υγείας (ΓεΣΥ) από την 1η Ιουνίου 2019.

Ο ΟΑΥ ανήρτησε τον κατάλογο των φαρμάκων τα οποία θα είναι διαθέσιμα και θα αποζημιώνονται από το Γενικό Σχέδιο Υγείας από την 1η Ιουνίου 2019.

Δείτε τον κατάλογο στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.