ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ: Ερωτήματα μέσω του ThemaOnline θέτει γνωστός επιχειρηματίας και εργοδότης του ζεύγους

ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ: Ερωτήματα μέσω του ThemaOnline θέτει γνωστός επιχειρηματίας και εργοδότης του ζεύγους

Ο εργοδότης του ζεύγους από τη Ρουμανία που θρηνεί από το πρωί τον χαμό του παιδιού του, εξέφρασε κάποια ερωτήματα στο ThemaOnline σε σχέση με τις πρόνοιες που έχουμε ως κοινωνία.

Ο Μάριος Χρυσοστόμου, ιδιοκτήτης της γνωστής αλυσίδας υπεραγορών Super Discount Stores, μετά από ερώτημά μας ανέφερε ότι οι γονείς του βρέφους που εργοδοτούνται στην επιχείρησή του είναι «νεαροί άνθρωποι, αξιοπρεπείς και ευυπόληπτοι».

Πρόσθεσε ότι «από πλευράς μας θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους στηρίξουμε σ΄ αυτές τις δύσκολες ώρες».

Καταλήγοντας εξέφρασε κάποιους προβληματισμούς: «Γίνεται το κράτος να μην έχει μηχανισμούς στήριξης ανθρώπων που βιώνουν τέτοια τραγικά περιστατικά; Δεν θα έπρεπε κάποιος ειδικός να στηρίξει αυτούς τους γονείς ψυχολογικά τη δεδομένη χρονική στιγμή;».

Να σημειωθεί ότι οι χαροκαμένοι γονείς του βρέφους ζουν και εργάζονται για χρόνια στην Κύπρο.

Δεν είχαν άλλα παιδιά, πέραν του πεντάμηνου αγοριού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE