Συνεχίζεται καθημερινά η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων

Συνεχίζεται καθημερινά η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων

Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων για τους φιλικούς αγώνες που θα δώσει την ερχόμενη εβδομάδα στο διεθνές τουρνουά της Ουκρανίας.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά στην Παρεκκλησιά και με εξαίρεση την Παρασκευή, πριν από την αναχώρηση για την Ουκρανία οι διεθνείς μας θα προπονηθούν και το Σάββατο και το πρωϊ της Κυριακής.

Από την Τρίτη στην προετοιμασία της ομάδας ενσωματώθηκε και ο Μάριος Περατικός (Αγία Νάπα) και μέχρι την Πέμπτη αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα από τραυματισμούς.

Η Εθνική μας θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά με αντίπαλο την Ουκρανία στις 3 Ιουνίου και την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί ο αγώνας Ισραήλ – Βουλγαρία. Ανάλογα με τα αποτελέσματα της πρεμιέρας θα καθοριστεί το πρόγραμμα με τους αγώνες της 5ης Ιουνίου.

**Χορηγός της Εθνικής Ελπίδων είναι η ΕΚΟ (Ελληνικά Πετρέλαια).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Ο Χριστοδουλίδης μεταφέρει στον ΟΗΕ τις 19 νέες ιδέες, ο Γκουτέρες κλείνει την πόρτα σε τριμερή και 5+1 στη Νέα Υόρκη και ο Έρχιουρμαν διατηρεί τις δικές του προϋποθέσεις- Τι έχει παραχθεί μέχρι σήμερα από τον διάλογο των δύο ηγετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE