Ο Σάββας Κωνσταντίνου στην Τεχνική Επιτροπή της UEFA για την τεχνική ανάλυση του τελικού του Europa League

Ο Σάββας Κωνσταντίνου στην Τεχνική Επιτροπή της UEFA για την τεχνική ανάλυση του τελικού του Europa League

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΚΟΠ Σάββας Κωνσταντίνου έχει συμπεριληφθεί στην ομάδα που έχει καταρτίσει η Τεχνική Επιτροπή της UEFA για την τεχνική ανάλυση του αποψινού τελικού του Europa League μεταξύ της Τσέλσι και της Άρσεναλ στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Μεταξύ άλλων, η ομάδα αυτή, η οποία ήδη βρίσκεται στο Μπακού, θα επιλέξει τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του αποψινού τελικού, το καλύτερο τέρμα της διοργάνωσης του Europa League καθώς και την καλύτερη εντεκάδα της διοργάνωσης. Επίσης, πέραν του τελικού, θα προβεί και σε τεχνική ανάλυση  αρκετών άλλων αγώνων της διοργάνωσης προκειμένου να καταλήξουν για το ποιες ποδοσφαιρικές τάσεις έχουν χρησιμοποιηθεί από τους προπονητές των ομάδων, ενώ θα γίνει και συζήτηση για τη μεγάλη επιτυχία των Αγγλικών ομάδων στις φετινές Ευρωπαϊκές διοργανώσεις αφού τέσσερις Αγγλικές ομάδες βρίσκονται στους τελικούς του Europa League και του Champions League αντίστοιχα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE