Η ΑΗΚ διαφωνεί με το Υπ. Οικονομικών – Τι άλλαξε μετά την τραγωδία στο Μαρί

Η ΑΗΚ διαφωνεί με το Υπ. Οικονομικών – Τι άλλαξε μετά την τραγωδία στο Μαρί

Συνάντηση με εκπροσώπους του Υπουργείου Οικονομικών θα έχουν σήμερα Διοίκηση και Διεύθυνση της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ) για να συζητήσουν το θέμα επαναφοράς της καταβολής μερίσματος στο κράτος από την ΑΗΚ, το οποίο προέκυψε μετά την κατάθεση από την Κυβέρνηση σχετικού νομοσχεδίου στη Βουλή.

 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, στη συνάντηση που θα γίνει στις 14.00, από πλευράς Υπουργείου Οικονομικών θα είναι, μεταξύ άλλων, ο Οικονομικός Διευθυντής του Υπουργείου Γιώργος Παντελής και από πλευράς ΑΗΚ θα συμμετέχουν η Πρόεδρος της Έμιλυ Γιολίτη και ο Γενικός Διευθυντής της Αρχής Παναγιώτης Ολύμπιος.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE