Η ΑΗΚ διαφωνεί με το Υπ. Οικονομικών – Τι άλλαξε μετά την τραγωδία στο Μαρί

Η ΑΗΚ διαφωνεί με το Υπ. Οικονομικών – Τι άλλαξε μετά την τραγωδία στο Μαρί

Συνάντηση με εκπροσώπους του Υπουργείου Οικονομικών θα έχουν σήμερα Διοίκηση και Διεύθυνση της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ) για να συζητήσουν το θέμα επαναφοράς της καταβολής μερίσματος στο κράτος από την ΑΗΚ, το οποίο προέκυψε μετά την κατάθεση από την Κυβέρνηση σχετικού νομοσχεδίου στη Βουλή.

 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, στη συνάντηση που θα γίνει στις 14.00, από πλευράς Υπουργείου Οικονομικών θα είναι, μεταξύ άλλων, ο Οικονομικός Διευθυντής του Υπουργείου Γιώργος Παντελής και από πλευράς ΑΗΚ θα συμμετέχουν η Πρόεδρος της Έμιλυ Γιολίτη και ο Γενικός Διευθυντής της Αρχής Παναγιώτης Ολύμπιος.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων -  Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων - Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

Η εικόνα που προκύπτει από την τέταρτη μεγάλη δημοσκόπηση του Αlpha για την πρόθεση ψήφου γίνεται ακόμη πιο σύνθετη με την ενσωμάτωση των στοιχείων για τους αναποφάσιστους, την αποχή και τα μικρότερα κόμματα, αποκαλύπτοντας ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα και ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.