Η ΑΗΚ διαφωνεί με το Υπ. Οικονομικών – Τι άλλαξε μετά την τραγωδία στο Μαρί

Η ΑΗΚ διαφωνεί με το Υπ. Οικονομικών – Τι άλλαξε μετά την τραγωδία στο Μαρί

Συνάντηση με εκπροσώπους του Υπουργείου Οικονομικών θα έχουν σήμερα Διοίκηση και Διεύθυνση της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ) για να συζητήσουν το θέμα επαναφοράς της καταβολής μερίσματος στο κράτος από την ΑΗΚ, το οποίο προέκυψε μετά την κατάθεση από την Κυβέρνηση σχετικού νομοσχεδίου στη Βουλή.

 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, στη συνάντηση που θα γίνει στις 14.00, από πλευράς Υπουργείου Οικονομικών θα είναι, μεταξύ άλλων, ο Οικονομικός Διευθυντής του Υπουργείου Γιώργος Παντελής και από πλευράς ΑΗΚ θα συμμετέχουν η Πρόεδρος της Έμιλυ Γιολίτη και ο Γενικός Διευθυντής της Αρχής Παναγιώτης Ολύμπιος.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE