Παραμένει το «αίσθημα αδικίας» στην επ. Αμμοχώστου – Καρούσος: 'Η επαρχία προσφέρει το 15% του ΑΕΠ'

Παραμένει το «αίσθημα αδικίας» στην επ. Αμμοχώστου – Καρούσος: 'Η επαρχία προσφέρει το 15% του ΑΕΠ'

Παραμένει το «αίσθημα αδικίας» της επαρχίας Αμμοχώστου για παραγκώνισή της από τα καίρια πόστα, μετά και τα όσα γράφονται κι ακούγονται για τη θέση του υπουργού Δικαιοσύνης.

Του Μιχάλη Μενελάου

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline, ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος, κληθείς να σχολιάσει τα τεκταινόμενα, ανέφερε πως «γενικότερα η Αμμόχωστος αδικείται στα κύρια πόστα της Κυβέρνησης. Στο Υπουργικό, στους Ημικρατικούς Οργανισμούς κτλ.».

«Το γενικότερο κλίμα είναι πως αδικείται διαχρονικά η Επαρχία Αμμοχώστου, όχι μόνο από αυτή την Κυβέρνηση, αλλά από όλες τις Κυβερνήσεις», διευκρίνησε ο κύριος Καρούσος.

Πολλά προβλήματα, τόσο κοινωνικά όσο και οικονομικά, προκαλούνται στην επαρχία Αμμοχώστου εξήγησε ο κύριος Καρούσος, καθώς δεν μπορεί να ασκηθεί η θεμιτή πίεση.

Ακόμη ο Δήμαρχος, τόνισε και επανέλαβε πως η «επαρχία Αμμοχώστου προσφέρει το 15% αν όχι και περισσότερο από το ΑΕΠ της Κύπρου μας», μέσω του τουρισμού και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ με ομάδα ATF: «Η Κυπριακή Κυβέρνηση είναι έτοιμη να ακούσει τους εμπειρογνώμονες και τα πορίσματα τους»

Συνάντηση ΠτΔ με ομάδα ATF: «Η Κυπριακή Κυβέρνηση είναι έτοιμη να ακούσει τους εμπειρογνώμονες και τα πορίσματα τους»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο την αμερικανική ομάδα εμπειρογνωμόνων του ATF, στο πλαίσιο της συνεργασίας Κύπρου – ΗΠΑ για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών και την ενίσχυση της ετοιμότητας απέναντι σε μελλοντικές προκλήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE