Έφεραν καύσωνα στις παραλίες της Κύπρου οι κούκλες σύντροφοι των δύο ποδοσφαιριστών- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έφεραν καύσωνα στις παραλίες της Κύπρου οι κούκλες σύντροφοι των δύο ποδοσφαιριστών- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απολαμβάνουν τον ήλιο και προσελκύουν όλα τα βλέμματα' αναφέρουν δημοσίευματα για τις δύο καλλονές.

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο νησί μας και πιο συγκεκριμένα στην Αγία Νάπα περνούν τις τελευταίες μέρες οι δύο παικταράδες συνοδευόμενοι από αιθέριες υπάρξεις, οι οποίες βάλθηκαν να φέρουν «καύσωνα» αναστατώνοντας τις παραλίες της Κύπρου.

Σύμφωνα λοιπόν με Ρουμάνικα μέσα τα δύο «αστέρια» της Στεάουα Βουκουρεστίου Florinel Coman και Florin Tănase την τελευταία βδομάδα παραθερίζουν στο θέρετρο της επ. Αμμοχώστου παρέα με τα κορίτσια τους που «κλέβουν» τις εντυπώσεις με τις πόζες και τις καμπύλες τους.

Η Ιoana και η Medeea στους λογαριασμούς που διατηρούν στο Instagram ανεβάζουν καθημερινά φωτογραφίες από τις διακοπές τους και αν κρίνουμε από αυτά που βλέπουμε σίγουρα έχουν «αναστατώσει» τις παραλίες της Αγ. Νάπας.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE