ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Έδειξε το σκληρό της πρόσωπο η ζωή - Μαζεύει χρήματα για να σώσει τον πατέρα της- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Έδειξε το σκληρό της πρόσωπο η ζωή - Μαζεύει χρήματα για να σώσει τον πατέρα της- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Προσπαθεί να μαζέψει χρήματα για να μεταφέρει των 62χρονο πατέρα της πίσω στη Μεγάλη Βρετανία, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο της Πάφου, από τις τις 16 Μαΐου.

Το ποσό των 50.000 στερλινών, ελπίζει να μαζέψει μέσω δωρεών, η κόρη του 62χρονου Paul Elleray, ο οποίος μετά από υποδόριο αιμάτωμα, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Πάφου, για να μπορέσει να μεταφέρει τον πατέρα της, πίσω στη πατρίδα με ειδική πτήση, αφού λόγο της κατάστασης του, είναι αδύνατη η μεταφορά με κανονική πτήση, σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, την Τετάρτη (29/5).

Το Γραφείο Εξωτερικών και Κοινοπολιτείας, του Ηνωμένου Βασιλείου δήλωσε ότι παρέχει βοήθεια στην οικογένεια του Βρετανού που νοσηλεύεται στην Κύπρο και ότι είναι σε επαφή με το τοπικό νοσοκομείο.

Η κόρη του 62χρονου πρώην στρατιωτικού ανέφερε, “Θέλουμε να επιστρέψει σπίτι ο πατέρας μας, εκεί όπου ανήκει για να του παρασχεθεί η κατάλληλη θεραπεία”.

Η Jodie Elleray που βρίσκεται δίπλα από το νοσοκομειακό κρεβάτι του πατέρα της στην Κύπρο, ανέφερε ότι, η δεξιά πλευρά του 62χρονου έχει παραλύσει και δεν είναι σε θέση να μιλήσει ή να επικοινωνήσει.

Ακόμη, η κόρη του 62χρονου, δήλωσε ότι οι γιατροί στην Κύπρο της είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι περισσότερο για τον πατέρα της, ενώ η Βρετανική Πρεσβεία δεν είναι σε θέση να προσφέρει οικονομική βοήθεια.

* Ο Paul Elleray μαζί με το ένα εκ των τριών εγγονιών του

Η Jodie Elleray, είπε ότι η ασφάλεια του 62χρονου δεν καλύπτει τον επαναπατρισμό του και ότι η Ευρωπαϊκή κάρτα υγείας του, έχει λήξει επειδή ζει στην Κύπρο από το 2015.

Λόγω του ότι ο Paul Elleray είναι πρώην στρατιωτικός, η οικογένεια του είναι σε επαφή με διάφορες σχετικές φιλανθρωπικές οργανώσεις για να δει εάν μπορούν να βοηθήσουν, ενώ ταυτόχρονα η ιστοσελίδα GoFundMe, έχει μέχρι στιγμής λάβει δωρεές ύψους περίπου 3.000 στερλινών, με το κόστος μεταφοράς να υπολογίζεται στις 50.000.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Κεντρική φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μοτοσικλέτες: Πόσα κοστίζει το ΜΟΤ και που γίνεται ο έλεγχος - Το πρόστιμο και όσα πρέπει να ξέρετε

Πότε θα γίνει η φετινή Πορεία Υπερηφάνειας - Αυξήθηκαν οι επιθέσεις εναντίων των ΛΟΑΤΙ ατόμων; - Όσα αναφέρει στο «Τ» ο Πρόεδρος της Accept ΛΟΑΤΙ

Στο «μικροσκόπιο» και πάλι οι Κεντρικές Φυλακές - Βρήκαν κινητό και κόλλες με ναρκωτικά σε κελί κρατούμενου

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Θα κινήσει διαδικασίες ο Αρχιεπίσκοπος κατά συνοδικών;

Kωνσταντίνα Ευριπίδου: Το μήνυμα που της άφησε η κόρη της στο tablet και τη συγκίνησε

Θανατηφόρο με 29χρονο στη Λάρνακα: Τι κατέδειξε η νεκροτομή για τα αίτια



Αυτοί είναι οι νέοι διορισμοί στην Κεντρική Τράπεζα και στην Εθνική Αρχή Στοιχημάτων - Η απόφαση του Υπουργικού

Αυτοί είναι οι νέοι διορισμοί στην Κεντρική Τράπεζα και στην Εθνική Αρχή Στοιχημάτων - Η απόφαση του Υπουργικού

Το Υπουργικό Συμβούλιο κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, αποφάσισε τον διορισμό της κας Ευγενίας Χριστοδούλου και του κ. Γεώργιου Καρατζιά, αμφότεροι ορκωτοί λογιστές, με εκτενή πείρα στον χρηματοπιστωτικό τομέα, στις θέσεις των εκτελεστικών συμβούλων στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top