ΤΡΟΧΑΙΟ- ΛΕΜΕΣΟΥ: Έσβησε στην άσφαλτο ο 60χρονος Κλεοβούλου

ΤΡΟΧΑΙΟ- ΛΕΜΕΣΟΥ: Έσβησε στην άσφαλτο ο 60χρονος Κλεοβούλου

Ένα ακόμη όνομα στη μαύρη λίστα των θυμάτων της ασφάλτου, μετά το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (29/5) στη Λεμεσό.

Θύμα ο 60χρονος Γιαννάκης Κλεοβούλου, ο οποίος κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρασύρθηκε γύρω στις 20:30 της Τετάρτης από όχημα ταξί, στη προσπάθεια του να διασταυρώσει την λεωφόρο Μακαρίου, πλησίον των φώτων Σιμιλλίδη στη Λεμεσό.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, μεταφέροντας τον άτυχο Κλεοβούλου στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Χρ. Ζηνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.