ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έχει ΛΟΓΟ ο Σπόλιαριτς που δεν λέει «ΝΑΙ» σε ανανέωση

Έχει ΛΟΓΟ ο Σπόλιαριτς που δεν λέει «ΝΑΙ» σε ανανέωση

Ο Ματία Σπόλιαριτς, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός στην Αλκή και έκανε μία εξαιρετική σεζόν, ειδοποιήθηκε από τον Απόλλωνα ότι υπολογίζεται από το Σωφρόνη Αυγουστή και θα ενσωματωθεί κανονικά στην καλοκαιρινή προετοιμασία των «κυανολεύκων».

Μάλιστα, η διοίκηση του έκανε πρόταση για επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει τον Μάιο του 2020, όμως ο νεαρός άσος διστάζει να πει το «ναι», από την στιγμή που ενημερώθηκε ότι ναι μεν θα επιστρέψει στο Κολόσσι, αλλά θα κριθεί στην προετοιμασία η παραμονή του στο ρόστερ για τη νέα περίοδο.

Ο νεαρός άσος πίστευε ότι μετά την σπουδαία σεζόν που έκανε με τα χρώματα της Αλκής σε προσωπικό επίπεδο, έστω κι αν η ομάδα της Λάρνακας δεν πέτυχε τον στόχο της παραμονής, θα είχε διαφορετική αντιμετώπιση από την ομάδα στην οποία ανήκει.

Τα όσα άκουσε όμως από τους ανθρώπους του Απόλλωνα δεν τον ικανοποίησαν, αφού δεν θέλει να περάσει ξανά το ίδιο… «λούκι», αγωνιζόμενος πάλι ως δανεικός σε άλλη ομάδα τη νέα χρονιά, αν ο Σωφρόνης Αυγουστή κρίνει πως δεν είναι ακόμα έτοιμος για να πάρει μία θέση στο ρόστερ του Απόλλωνα.

Ο Ματία Σπόλιαριτς δεν έχει πάρει ακόμα την τελική του απόφαση και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Ίσως όμως προτιμήσει να εξαντλήσει το τρέχον συμβόλαιο του, το οποίο λήγει τον Μάιο του 2020, για μείνει ελεύθερος και να επιλέξει στη συνέχεια ο ίδιος τον επόμενο ποδοσφαιρικό του «σταθμό».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• «Έσβησε» ο 73χρονος Χριστόφορος Χριστοφόρου από τη Λευκωσία - Πήγε για διακοπές στην Πάφο και έχασε τη ζωή του

• «Μίλησε» η νεκροτομή στη σορό του 36χρονου μοτοσικλετιστή που «έσβησε» στην Αγία Νάπα - Τι κατέδειξε

• Ανατριχιάζουν οι περιγραφές αιχμαλώτου στο «Τ» - «Τρώγαμε ξύλο από το πρωί μέχρι το βράδυ - 50 χρόνια μετά ακούω τους βομβαρδισμούς στα αυτιά μου»

• Συγκλονιστική αποκάλυψη για το 1974 - Όσα αναφέρει στο «Τ» ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αιχμαλώτων Πολέμου - Φωτογραφίες

• Wizz Air: Τι πρέπει να γνωρίζουν όσοι ακυρώθηκαν οι πτήσεις τους λόγω του μπλακ άουτ - Όλες οι λεπτομέρειες

• Θα μας «κάψει» ο καιρός: Δυο κίτρινες προειδοποιήσεις για ακραία μέγιστη θερμοκρασία - Πότε μπαίνουν σε ισχύ



ΠτΔ  κατά τη διάρκεια της συνάντησής με Μητσοτάκη: «Τους επόμενους μήνες θα λάβουμε κρίσιμες και τολμηρές αποφάσεις»

ΠτΔ κατά τη διάρκεια της συνάντησής με Μητσοτάκη: «Τους επόμενους μήνες θα λάβουμε κρίσιμες και τολμηρές αποφάσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είπε ότι τους επόμενους μήνες θα λάβουμε κρίσιμες και τολμηρές αποφάσεις και ότι είμαστε έτοιμοι να γράψουμε ιστορία και να επανενώσουμε τον τόπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top