Τι έκαναν οι διεθνείς Ελλαδίτες της Ομόνοιας κόντρα στην Τουρκία

Τι έκαναν οι διεθνείς Ελλαδίτες της Ομόνοιας κόντρα στην Τουρκία

Η Εθνική Ελλάδας ηττήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (30/05) από την Τουρκία με 2-1 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Αττάλεια, προβληματίζοντας με την εμφάνιση της, λίγες μέρες πριν τους επίσημους αγώνες της για τα προκριματικά του Euro 2020.

Στην αποστολή της «γαλανόλευκης» ήταν και οι Ελλαδίτες άσοι της Ομόνοιας, Χάρης Μαυρίας και Δημήτρης Κολοβός.

Ο πρώτος αγωνίστηκε βασικός και ο δεύτερος πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο 46΄ στη θέση του Πέλκα, χωρίς αμφότεροι να κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE