Πάνος Ζάρλας: Δεν έφερε κράνος - Κτύπησε στο κιγκλίδωμα με την μοτοσικλέτα - VIDEO

Πάνος Ζάρλας: Δεν έφερε κράνος - Κτύπησε στο κιγκλίδωμα με την μοτοσικλέτα - VIDEO

Δυσάρεστα τα νέα για τον πρώην νικητή του Power of Love, ο οποίος τα ξημερώματα της Παρασκευής (31/5) άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδονται από τα ελληνικά μέσα, ο Πάνος Ζάρλας έχασε τη ζωή του τα ξημέρώματα της Παρασκευής (31/05), σε τροχαίο δυστύχημα με την μηχανή του στην Συγγρού.

Όπως αναφέρουν τα τηλεοπτικά μέσα, ο άτυχος 27χρονος, δεν έφερε κράνος προστασίας ενώ κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φέρεται να έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και να προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα καθώς ανέβαινε στο ρεύμα προς Αθήνα.

Να σημειώσουμε επίσης ότι ο Πάνος άφησε την τελευταία του πνοή ανήμερα των γενεθλίων του, ενώ πολλοί από τους διαδικτυακούς του φίλους του ευχήθηκαν «Χρόνια Πολλά» στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media. 

Δείτε σχετικό ρεπορτάζ: 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.