Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια
Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδονται από τα ελληνικά μέσα, ο Πάνος Ζάρλας έχασε τη ζωή του τα ξημέρώματα της Παρασκευής (31/05), σε τροχαίο δυστύχημα με την μηχανή του στην Συγγρού.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Νεκρός σε τροχαίο ο Πάνος Ζάρλας νικητής του Power of Love
Όπως αναφέρουν τα τηλεοπτικά μέσα, ο άτυχος 27χρονος, δεν έφερε κράνος προστασίας ενώ κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φέρεται να έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και να προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα καθώς ανέβαινε στο ρεύμα προς Αθήνα.
Να σημειώσουμε επίσης ότι ο Πάνος άφησε την τελευταία του πνοή ανήμερα των γενεθλίων του, ενώ πολλοί από τους διαδικτυακούς του φίλους του ευχήθηκαν «Χρόνια Πολλά» στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.
Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις