ΤΖΟΚΕΡ: Κι όμως! Με 3 ευρώ έγινε εκατομμυριούχος – ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Κι όμως! Με 3 ευρώ έγινε εκατομμυριούχος – ΠΙΝΑΚΑΣ

Δελτίο «απλής συμμετοχής» ήταν το τυχερό που το βράδυ της Πέμπτης (30/5) κέρδισε το ποσό των € 1.770.869,20.

Το τυχερό δελτίο ήταν αξίας 3 ευρώ (σ.σ. ήταν απλής συμμετοχής) και συμπληρώθηκε σε πρακτορείο στο Διδυμότειχο.

Σημειώνεται, ότι η κλήρωση του Τζόκερ της Πέμπτης (30/05) έβγαλε και έναν τυχερό στη δεύτερη κατηγορία, ο οποίος κέρδισε το ποσό των 78.861 ευρώ.

Το δελτίο αυτό συμπληρώθηκε σε πρακτορείο στη Θεσσαλονίκη.

Θυμίζουμε ότι οι αριθμοί που κληρώθηκαν ήταν οι: 9, 7, 1, 34, 15 και Τζόκερ ο αριθμός 1.

Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Κυριακής 02/06/2019 είναι € 600.000 τουλάχιστον.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE