ΤΖΟΚΕΡ: Κι όμως! Με 3 ευρώ έγινε εκατομμυριούχος – ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Κι όμως! Με 3 ευρώ έγινε εκατομμυριούχος – ΠΙΝΑΚΑΣ

Δελτίο «απλής συμμετοχής» ήταν το τυχερό που το βράδυ της Πέμπτης (30/5) κέρδισε το ποσό των € 1.770.869,20.

Το τυχερό δελτίο ήταν αξίας 3 ευρώ (σ.σ. ήταν απλής συμμετοχής) και συμπληρώθηκε σε πρακτορείο στο Διδυμότειχο.

Σημειώνεται, ότι η κλήρωση του Τζόκερ της Πέμπτης (30/05) έβγαλε και έναν τυχερό στη δεύτερη κατηγορία, ο οποίος κέρδισε το ποσό των 78.861 ευρώ.

Το δελτίο αυτό συμπληρώθηκε σε πρακτορείο στη Θεσσαλονίκη.

Θυμίζουμε ότι οι αριθμοί που κληρώθηκαν ήταν οι: 9, 7, 1, 34, 15 και Τζόκερ ο αριθμός 1.

Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Κυριακής 02/06/2019 είναι € 600.000 τουλάχιστον.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE