Ανέλαβε τη θέση «πυροβολώντας» την Αστυνομία ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης – VIDEO

Ανέλαβε τη θέση «πυροβολώντας» την Αστυνομία ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης – VIDEO

Αιτιολογώντας την παραίτηση Ιωνά και «βάλλοντας» κατά της Αστυνομίας, ανέλαβε τα ηνία του Υπουργείου Δικαιοσύνης ο Γιώργος Σαββίδης.

Στις δηλώσεις του ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης, ανέφερε πως αναλαμβάνει τη σκυτάλη ενός πολύ σημαντικού υπουργείου, μετά την παραίτηση του φίλου του Ιωνά Νικολάου.

Μια παραίτηση που όπως είπε ο κύριος Σαββίδης, τον οδήγησε «η πολιτική ευθιξία και το πολιτικό ήθος λόγω παραλήψεων μελών του αστυνομικού σώματος».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, ανέφερε πως «είναι με ιδιαίτερη λύπη που αποχωρίζομαι των υπηρεσιών ενός εκ των στενότερων και ικανότερων συνεργατών μου».

Παράλληλα ο Πρόεδρος δήλωσε πως «είμαι πεπεισμένος ότι στη βάση της αντικειμενικότητας, της αμεροληψίας, της επαγγελματικότητάς και του ζήλου που σας διακρίνει, να ανταποκριθείτε στο δύσκολο ομολογουμένως έργο που σας ανατίθεται».

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=7DXy5_8rNAc

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE