ΕΚΥΣΥ: «Ξέχασαν» τις αιτήσεις σύνταξης, ανικανότητας και ανεργιακού

ΕΚΥΣΥ: «Ξέχασαν» τις αιτήσεις σύνταξης, ανικανότητας και ανεργιακού

Πλήρως δικαιολογημένες, θεωρεί η Ένωση Κυπρίων Συνταξιούχων (ΕΚΥΣΥ) τις αντιδράσεις και διαμαρτυρίες αιτητών για σύνταξη γήρατος (θεσμοθετημένη σύνταξη) για την απαράδεκτα πολύ μεγάλη καθυστέρηση, όπως αναφέρει, που παρουσιάζεται στην εξέταση των αιτήσεων τους η οποία φτάνει μέχρι επτά μήνες από την ημερομηνία που αποκτούν δικαίωμα ή 10-12 μήνες από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης.

 
Σε σημερινή ανακοίνωση η Ένωση Κυπρίων Συνταξιούχων ζητά από το Υπουργείο Εργασίας «να  πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα, στελεχώνοντας, αν χρειάζεται, τα αρμόδια τμήματα εξέτασης των αιτήσεων ούτως ώστε να επιληφθούν  αυτού του σοβαρού προβλήματος το οποίο δεν είναι νέο», όπως σημειώνει. 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αντόνιο Κόστα - Συζήτησαν ενόψει της συνάντησης στη Γενεύη

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αντόνιο Κόστα - Συζήτησαν ενόψει της συνάντησης στη Γενεύη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε απόψε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE