ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν εντοπίστηκαν οι συγγενείς του 19χρονου που «έσβησε» στην άσφαλτο- Εκτινάχθηκε από τη μοτοσικλέτα του

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν εντοπίστηκαν οι συγγενείς του 19χρονου που «έσβησε» στην άσφαλτο- Εκτινάχθηκε από τη μοτοσικλέτα του

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε 19χρονος Λετονός, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα  σε νέο τροχαίο, στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας.  Μέχρι στιγμής η Αστυνομία, παρά τις προσπάθειές της,  δεν κατόρθωσε να εντοπίσει συγγενείς του νεαρού είτε στην Κύπρο, είτε στη Λετονία.


Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στη μια τα ξημερώματα της Κυριακής 2/6, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο άτυχος νέος έχασε τον έλεγχο της μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας που οδηγούσε στην οδό Γιαννιτσά.
 
Όπως ανέφερε στη σκηνή ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ, ο μοτοσικλετιστής εκτινάχθηκε από την μοτοσικλέτα και κτύπησε σε παρακείμενο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
 
Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις, το θύμα φέρεται να έφερε προστατευτικό κράνος, συμπλήρωσε.
 
Ερωτηθείς σχετικά, είπε πως θα εξεταστεί κατά πόσο αιτία του δυστυχήματος ήταν η αυξημένη ταχύτητα.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE