ΛΕΜΕΣΟΣ: Τροχαίο ατύχημα κοντά στο Τσίρειο Στάδιο- Ανατράπηκε το όχημα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τροχαίο ατύχημα κοντά στο Τσίρειο Στάδιο- Ανατράπηκε το όχημα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 3/6 στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν λίγο πριν τις 16:30  στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού- Πάφου, παρά το Τσίρειο Στάδιο, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται όχημα το οποίο «κουβαλούσε» και καρότσα ανατράπηκε και παρέμεινε κινητοποιημένο στο δρόμο.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον οδηγό στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης ενώ στην περιοχή παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση.

Όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κλήθηκε στο χώρο ώστε να καθαριστεί ο δρόμος και να δοθεί ξανά στην κυκλοφορία με τους οδηγούς να καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.