ΥΠΕΞ: «Λαμβάνονται σοβαρά υπόψη οι παρατηρήσεις του Γεν. Ελεγκτή»

ΥΠΕΞ: «Λαμβάνονται σοβαρά υπόψη οι παρατηρήσεις του Γεν. Ελεγκτή»

Το Υπουργείο Εξωτερικών λαμβάνει πάντοτε σοβαρά υπόψη τις παρατηρήσεις του Γενικού Ελεγκτή, τονίζεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου αναφορικά με την Έκθεση του Γενικού Ελεγκτή που δημοσιοποιήθηκε τη Δευτέρα 03/06 και αγγίζει θέματα των τελευταίων δεκαετιών.

Στην ανακοίνωση το Υπουργείο υπογραμμίζει ότι εργάζεται συστηματικά, σε συνεχή επαφή και στη βάση εποικοδομητικού διαλόγου με την Ελεγκτική Υπηρεσία, με στόχο την αποτελεσματικότερη δυνατή ανταπόκριση στα ζητήματα που εγείρονται.

Σημειώνεται την ίδια στιγμή ότι για αριθμό παρατηρήσεων που προκύπτουν διαχρονικά, διαπιστώνεται διαφορετική εκτίμηση μεταξύ του Υπουργείου και της Ελεγκτικής Υπηρεσίας και ως εκ τούτου, αναφέρεται, ο διάλογος επί των συγκεκριμένων θεμάτων θα συνεχισθεί.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE