Ζήνα Κάνθερ ντε Τυράς: Η «Σταχτοπούτα» της Κύπρου που από χορεύτρια σε κακόφημα μπαρ έγινε πριγκίπισσα

Ζήνα Κάνθερ ντε Τυράς: Η «Σταχτοπούτα» της Κύπρου που από χορεύτρια σε κακόφημα μπαρ έγινε πριγκίπισσα

Η Ζήνα Κάνθερ ντε Τυράς έζησε μία πολυτάραχη ζωή σαν παραμύθι.

Γεννήθηκε στην Τάλα της Πάφου και μέχρι το 1930 το όνομά της ήταν Θεογνωσία. Ήταν η μικρότερη από τα 10 αδέλφια της.

Τα παιδικά της χρόνια στιγματίστηκαν αρνητικά εξαιτίας της περιπέτειας του πατέρα της που είχε φυλακιστεί για μια ληστεία.

Μετά την αποφυλάκισή του η ζωή της οικογένειας άλλαξε προς το χειρότερο, καθώς ο ίδιος επέμενε ότι δεν έκανε ποτέ τη ληστεία και η φυλάκισή του ήταν άδικη.

Μετά τη φυλακή έγινε μέθυσος και βίαιος. Κακοποιούσε την ίδια, τα αδέλφια και τη μητέρα τους.

Τέλος τους εγκατέλειψε...

Διαβάστε την συνέχεια στον Κυπριακό Χρονογράφο

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

«Καταδικαστέα και απαράδεκτη», χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, την επίσκεψη του Βρετανού Βουλευτή Αφζάλ Καν στα κατεχόμενα και την φωτογράφισή του με τον κατοχικό ηγέτη στην παρουσία συμβόλων του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE