Μύρισε καλοκαίρι στα Coffee Island

Μύρισε καλοκαίρι στα Coffee Island

Θες να ξεδιψάσεις και να δροσιστείς με κάτι απόλυτα γευστικό και χωρίς καθόλου τύψεις;

Η Coffee Island καλωσορίζει και αυτό το καλοκαίρι τη σειρά παγωμένων τσαγιών HerbalTeas!

Σε τρεις απολαυστικές γεύσεις, τα Herbal Teas της Coffee Island υπόσχονται να δροσίσουν αλλά και να ξεδιψάσουν όλους όσοι τα γευτούν. Χωρίς καθόλου προσθήκη ζάχαρης και από 100% φυσικά προϊόντα.

Η σειρά παγωμένων τσαγιών Herbal Teas, ανταποκρίνεται πλήρως σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Αντιοξειδωτικές και αντιπυρετικές ιδιότητες, βελτίωση της διάθεσης, καλή πέψη, τόνωση του οργανισμού, απώλεια βάρους, βελτίωση του μεταβολισμού, βελτίωση της μνήμης,  ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος είναι μόνο μερικές από τις ευεργετικές ιδιότητες που σου προσφέρουν τα φρούτα και τα βότανα.

Ποικιλία από Berries, Lime & Ginger και Hibiscus, είναι οι τρεις μοναδικές και άκρως καλοκαιρινές γεύσεις των παγωμένων τσαγιών Herbal Teas που μπαίνουν δυναμικά και το φετινό καλοκαίρι στις προτιμήσεις μας.

Σε τρεις απίθανες γεύσεις, που θα λατρέψεις!  

Η απόλυτη δροσιστική εμπειρία...

Δοκίμασε τώρα τα παγωμένα τσάγια της σειράς Herbal Teas  και διάλεξε ποιο σου ταιριάζει… Τόνωσε τον οργανισμό σου και φτιάξε τη διάθεσή σου. Βελτίωσε τον μεταβολισμό σου και βοήθησε το σώμα σου να απαλλαχθεί από τις τοξίνες.

0% Ζάχαρη, 100% ποιότητα και γεύση!

Η απόλυτη καλοκαιρινή σου επιλογή είναι και φέτος στα Coffee Island!!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE