Ασταμάτητο το Βέλγιο!

Ασταμάτητο το Βέλγιο!

 Άνετο 3-0 του Βελγίου επί του Καζακστάν. 

Στο άλλο ματς του 9ου ομίλου που διεξήχθη την ίδια ώρα, το Βέλγιο «ξεπάστρεψε» το Καζακστάν (3-0) στις Βρυξέλλες και πανηγύρισε το 3ο τρίποντό του στην προκριματική φάση.

Το συγκρότημα του Μαρτίνεθ ξεκίνησε φορτσάτη και «καθάρισε» από νωρίς, αφού προηγήθηκε στο 11’ με τον Μέρτενς, ενώ στο 14’ έφτασαν στο 2-0 με τον Καστιάν. Στο 50’, ο Ρομέιν Λουκάκου έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για τους «κόκκινους διαβόλους».

Συνοπτικά τα αποτελέσματα: 
Ρωσία-Σαν Μαρίνο 9-0
Σκωτία-Κύπρος 2-1
Βέλγιο-Καζακστάν 3-0

Η βαθμολογία του 9ου ομίλου (σε 3 αγωνιστικές): 
1. Βέλγιο 9
2. Ρωσία 6
3. Σκωτία 6
4. Κύπρος 3
5. Καζακστάν 3
6. Σαν Μαρίνο 0

Η επόμενη αγωνιστική (11/6): 
Καζακστάν-Σαν Μαρίνο (17:00)
Ρωσία-Κύπρος (21:45)
Βέλγιο-Σκωτία (21:45)

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE