ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Σβηστά» το 2Χ2 η… κυνική Γερμανία!

«Σβηστά» το 2Χ2 η… κυνική Γερμανία!

Χωρίς να θέλξει ιδιαίτερα, η Γερμανία κέρδισε 2-0 τη Λευκορωσία με γκολ των Σανέ -που είχε και δοκάρι- και Ρόις σε κάθε ημίχρονο, φτάνοντας τους έξι βαθμούς στον τρίτο όμιλο των προκριματικών.

Σε… τυπική υπόθεση μετέτρεψε τη σημερινή αναμέτρηση με τη Λευκορωσία στη «Μπορίσοφ Αρένα» η Γερμανία, που επικράτησε με 2-0 και πήρε τη δεύτερη νίκη της στον τρίτο όμιλο για την προκριματική φάση του Euro 2020.

Τα «πάντσερ» δεν δυσκολεύθηκαν ιδιαίτερα απέναντι στους φιλότιμους αλλά σαφώς κατώτερους αντιπάλους τους και σκοράροντας από μια φορά σε κάθε ημίχρονο, «καθάρισαν» χωρίς παράλληλα να χρειαστεί να… φορτσάρουν.

Η Γερμανία ξεκίνησε δυνατά, με τους Γκάμπρι και Ρόις να χάνουν τις πρώτες ευκαιρίες ενώ ο Σανέ άνοιξε το σκορ στο 12’, μετά από κάθετη πάσα του Κίμιχ από τα δεξιά, με τον εξτρέμ της Μάντσεστερ Σίτι να μπαίνει στην περιοχή και με πλασέ με το αριστερό να σημειώνει το 1-0…

Ο Νόιερ επενέβη στη… μια και μοναδική φορά που χρειάστηκε, διώχνοντας εντυπωσιακά την κεφαλιά του Νάουμοφ στο 30ο λεπτό, ενώ στην επανάληψη το τέρμα του αμαρκάριστου Ρόις στο 62’, μετά το γέμισμα του Γκίντερ και τη χαμένη ευκαιρία του Γκνάμπρι, έδωσε… πρόωρο τέλος στο παιχνίδι!

Ακολούθησαν εκατέρωθεν αλλαγές από τους δύο προπονητές, ενώ ο Σανέ είδε το εσωτερικό δοκάρι της εστίας του Γκούτορ να σταματάει την κεφαλιά που επιχείρησε στο 83ο λεπτό, μετά από νέα προσπάθεια του Γκίντερ, για να ολοκληρωθεί το ματς χωρίς περαιτέρω… συγκινήσεις.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
Εσθονία-Βόρεια Ιρλανδία 1-2 (25’ Βασίλιεφ – 77’ Γουάσινγκτον, 80’ Μαγκένις)
Λευκορωσία-Γερμανία 0-2 (12’ Σανέ, 62’ Ρόις)
Ρεπό: Ολλανδία

Η βαθμολογία στον 3ο όμιλο:
1. Βόρεια Ιρλανδία 9 (σε 3 αγώνες)
2. Γερμανία 6 (σε 2 αγώνες)
3. Ολλανδία 3 (σε 2 αγώνες)
4. Εσθονία 0 (σε 2 αγώνες)
5. Λευκορωσία 0 (σε 3 αγώνες)

Η επόμενη αγωνιστική (11/06):
Λευκορωσία- Βόρεια Ιρλανδία
Γερμανία-Εσθονία

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο Γραμμικό Πάρκο - Οι πρώτες πληροφορίες

Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο Γραμμικό Πάρκο - Οι πρώτες πληροφορίες

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στο Γραμμικό Πάρκο στον Στρόβολο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top