Σε έλλειμμα από πλεόνασμα τον Μάρτιο το εμπορικό ισοζύγιο στην Κύπρο

Σε έλλειμμα από πλεόνασμα τον Μάρτιο το εμπορικό ισοζύγιο στην Κύπρο

Αυξημένο κατά €360,7 εκ. ήταν το πρώτο τρίμηνο του έτους το έλλειμμα στο εμπορικό ισοζύγιο, σε σύγκριση με το ίδιο τρίμηνο του 2018, λόγω μείωσης των εξαγωγών.


Σύμφωνα με στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας, το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου ήταν €1.045,8 εκ. την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου 2019 σε σύγκριση με €685,1 εκ. την αντίστοιχη περίοδο του 2018.
 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE