ΚΥΠΡΟΣ: Κλάπηκε πολυτελέστατο όχημα -Το μετέφεραν στα κατεχόμενα και τηλεφώνησαν για «λύτρα»

ΚΥΠΡΟΣ: Κλάπηκε πολυτελέστατο όχημα -Το μετέφεραν στα κατεχόμενα και τηλεφώνησαν για «λύτρα»

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε πριν από μερικές μέρες στην επαρχία Αμμοχώστου και για το οποίο δίδεται μεγάλη έκταση στον τ/κ Τύπο.

Του Στέλιου Στυλιανού

Σύμφωνα και με πληροφορίες μας, κλάπηκε πολυτελέστατο όχημα από την Αγία Νάπα το οποίο στη συνέχεια μετέφεραν στα κατεχόμενα.

Μάλιστα, ο δράστης ή οι δράστες δεν έμειναν μέχρι εκεί αλλά επικοινώνησαν με τον ιδιοκτήτη και ζήτησαν 15.000 ευρώ για να του το επιστρέψουν.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος επικοινώνησε με τις λεγόμενες αρχές του ψευδοκράτους όπου μετά από έρευνες πέρασαν χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα, τα οποία φαίνεται να σχετίζονται με την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ» - Κώστας Κληρίδης: «Θα παραθέσω αν χρειαστεί όποια στοιχεία περιήλθαν εις γνώση μου»

Υπόθεση «Σάντυ» - Κώστας Κληρίδης: «Θα παραθέσω αν χρειαστεί όποια στοιχεία περιήλθαν εις γνώση μου»

Τα όποια περιορισμένα στοιχεία περιήλθαν σε γνώση του μετά την αφυπηρέτηση του θα τα παραθέσει, αν χρειαστεί, εκεί όπου πρέπει με "κάθε υπευθυνότητα", αναφέρει ο τέως Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας Κώστας Κληρίδης.