ΠΑΦΟΣ: Καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς το πολυτελές όχημα του ιδιοκτήτη εστιατορίου

ΠΑΦΟΣ: Καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς το πολυτελές όχημα του ιδιοκτήτη εστιατορίου

Σε εμπρησμό αποδίδει η Αστυνομία τη φωτιά που εξερράγη σε αυτοκίνητο πολυτελείας στην Πεγεια γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (12/6). 

Το όχημα καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς. Ο ιδιοκτήτης του οχήματος που διατηρεί εστιατόριο στην περιοχή του Κόλπου των Κοραλλίων αντιλήφθηκε την φωτιά στο όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή του σπιτιού του και ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία .

Ο ιδιοκτήτης προσπάθησε και ο ίδιος να κατασβέσει τη φωτιά χωρίς να τα καταφέρει ενώ ανέφερε στους ανακριτές ότι είδε κάτω από το όχημα, την ώρα που άρπαξε φωτιά ένα πλαστικό δοχείο στο οποίο πιθανολογεί ότι υπήρχε εύφλεκτο υγρό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE