ΛΕΜΕΣΟΣ - ΛΥΚΕΙΟ: Δεκάδες χιλιάδες ευρώ οι ζημιές στο σχολείο από την κακόβουλη φωτιά

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΛΥΚΕΙΟ: Δεκάδες χιλιάδες ευρώ οι ζημιές στο σχολείο από την κακόβουλη φωτιά

Πέραν των 20 ή ακόμη και 30 χιλιάδων ευρώ οι ζημιές στις αίθουσες του λυκείου Αγίου Νικολάου, που επηρεάστηκαν από τη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης (11/6), δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Εφορείας Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λεμεσού, Ντίνος Έλληνας.

Θεωρώντας πως πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια, ο κ.Έλληνας καταδίκασε το περιστατικό και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πρόκειται για αντίδραση στις βαθμολογίες που πήραν μαθητές.
 
"Έχουμε πάρα πολλές ζημιές, οι οποίες ξεπερνούν τις 20 με 30 χιλιάδες ευρώ. Έχει καταστραφεί ηλεκτρολογικός εξοπλισμός, επιπλώσεις, φωτοτυπικές και άλλα είδη, τα οποία άμεσα θα προσπαθήσουμε να τα αναπληρώσουμε", συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε η Πρόεδρος και της Βουλής και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου. Τοποθετήθηκε για το πρόσφατο ταξίδι της στην Ινδία, τα μεγάλα νομοθετήματα που βρίσκονται ενώπιον της Βουλής, τα ζητήματα δημόσιας ασφάλειας, αλλά και το προεκλογικό κλίμα που διαμορφώνεται στη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE