ΛΕΜΕΣΟΣ - ΛΥΚΕΙΟ: Δεκάδες χιλιάδες ευρώ οι ζημιές στο σχολείο από την κακόβουλη φωτιά

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΛΥΚΕΙΟ: Δεκάδες χιλιάδες ευρώ οι ζημιές στο σχολείο από την κακόβουλη φωτιά

Πέραν των 20 ή ακόμη και 30 χιλιάδων ευρώ οι ζημιές στις αίθουσες του λυκείου Αγίου Νικολάου, που επηρεάστηκαν από τη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης (11/6), δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Εφορείας Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λεμεσού, Ντίνος Έλληνας.

Θεωρώντας πως πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια, ο κ.Έλληνας καταδίκασε το περιστατικό και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πρόκειται για αντίδραση στις βαθμολογίες που πήραν μαθητές.
 
"Έχουμε πάρα πολλές ζημιές, οι οποίες ξεπερνούν τις 20 με 30 χιλιάδες ευρώ. Έχει καταστραφεί ηλεκτρολογικός εξοπλισμός, επιπλώσεις, φωτοτυπικές και άλλα είδη, τα οποία άμεσα θα προσπαθήσουμε να τα αναπληρώσουμε", συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέο ραντεβού Χριστοδουλίδη – Ερχιουρμάν την Τρίτη – Τι θα ακολουθήσει

Κυπριακό: Νέο ραντεβού Χριστοδουλίδη – Ερχιουρμάν την Τρίτη – Τι θα ακολουθήσει

Συνάντηση με τις Τεχνικές Επιτροπές Νεολαίας και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, αλλά και με εκπροσώπους της Κοινωνίας των Πολιτών, θα έχουν οι δύο ηγέτες μετά το νέο τους τετ-α-τετ.

BEST OF TOTHEMAONLINE