ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έγιναν οι δρόμοι λίμνες – Πλημμύρισαν τα πάντα μετά την νεροποντή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έγιναν οι δρόμοι λίμνες – Πλημμύρισαν τα πάντα μετά την νεροποντή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια ξαφνική νεροποντή το μεσημέρι της Πέμπτης 13/06 κατέστη δυνατή να πλημμυρίσει πολλές περιοχές της Λευκωσίας.

Της Γεωργίας Παππούτα

Χαρακτηριστικά παραδείγματα ήταν οι περιοχές Λακατάμιας και Ανθούπολης όπου οι δρόμοι έγιναν ποτάμια και όταν σταμάτησαν οι βροχές, παρέμειναν λίμνες εντός του οδικού δικτύου.

Το ThemaOnline, εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από την περιοχή της Λακατάμιας, όπου όπως φαίνεται και πιο κάτω, οι δρόμοι γέμισαν νερά τα οποία μπήκαν ακόμη και μέσα στις αυλές παρακείμενων σπιτιών.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.