Στην τελευταία τους κατοικία Λίβια και Έλενα Ναταλία -Αξιωματούχοι και πολιτικοί στην κηδεία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην τελευταία τους κατοικία Λίβια και Έλενα Ναταλία -Αξιωματούχοι και πολιτικοί στην κηδεία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πραγματοποιείται από τις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης 13/06 η νεκρώσιμη ακολουθία των Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα και Έλενα Ναταλία.

Της Γεωργίας Παππούτα

Στην τελευταία τους κατοικία οδηγούνται την Πέμπτη 13/06 η Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα και η μικρή Έλενα Ναταλία, δυο εκ των επτά θυμάτων του καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Η κηδεία μητέρας και κόρης τελείται στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο χωριό Αρεδιού στην Επαρχία Λευκωσίας.

Στην κηδεία των δυο τους, μεταξύ άλλων γνωστών προσωπικοτήτων, παρευρέθηκαν ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης, ο υπουργός Άμυνας Γιώργος Σαββίδης, δύτες, άνδρες της ΕΜΑΚ, πολιτικοί και πλήθος κόσμου.

Μεταξύ των παρευρισκομένων και ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, με τη σύζυγό του.

Στο σημείο γίνονται εισφορές.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χρίστου Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Χρίστου Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Η άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τον πολιτικό αναλυτή και Διευθυντή του Κυπριακού Κέντρου Μελετών, Χρίστο Ιακώβου, τη στασιμότητα και την αδιαλλαξία που χαρακτηρίζουν τη στάση της τουρκικής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE