Να βάλει… τέλος στην παραφιλολογία για Κατελάρη

Να βάλει… τέλος στην παραφιλολογία για Κατελάρη

Ο νεαρός διεθνής μεσοαμυντικός της Ομόνοιας, Φάνος Κατελάρης, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ανδρών και επέστρεψε στην Κύπρο, όπως άλλωστε και οι υπόλοιποι διεθνείς.

Δυστυχώς για τον ίδιο, δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στα ματς με Σκωτία και Ρωσία, λόγω μικροτραυματισμού, γεγονός που τον στενοχώρησε, αλλά και τον πείσμωσε.

Πλέον, θα κάνει κι αυτός κάποιες μέρες διακοπές για να «φορτίσει τις μπαταρίες του» ενόψει της έναρξης της καλοκαιρινής προετοιμασίας της Ομόνοιας, η διοίκηση της οποίας πάντως βρίσκεται σε… Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.com

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόγραμμα SAFE: Πρόθεση της Κυπριακής Δημοκρατίας η εξάντληση του €1,1 δις σε βάθος πενταετίας

Πρόγραμμα SAFE: Πρόθεση της Κυπριακής Δημοκρατίας η εξάντληση του €1,1 δις σε βάθος πενταετίας

Πρόθεσή μας είναι η εξάντληση του ποσού €1,1 δισ. από το πρόγραμμα SAFE σε βάθος πενταετίας, ανέφερε ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας, σε δηλώσεις του την Τετάρτη μετά το τέλος της συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου.