Άγρια συμπλοκή στη Λεμεσό: Πιάστηκαν στα χέρια λόγω επαγγελματικών διαφορών - Xρησιμοποίησαν μεταλλικούς σωλήνες
Γύρω στη 1 το μεσημέρι χθες λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή μεταξύ αριθμού προσώπων στην οδό Πάφου στη Λεμεσό.
Ο ίδιος ο διεθνής ακραίος επιθετικός, προτιμά να γυρίσει σε γνώριμα λημέρια, ξέροντας ότι δεν πρόκειται να αντιμετωπιστεί όπως την εποχή που ήταν εξελίξιμος νεαρός.
Πληροφορίες της ιστοσελίδας Themasports, φέρουν τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, να ενδιαφέρεται σοβαρά για τον 25χρονο Κύπριο άσο.
Έγινε μια επαφή σε επίπεδο προέδρων, απο πλευράς ΑΠΟΕΛ λέχθηκε ότι θα πάει κανονικά προετοιμασία ο παίχτης στο εξωτερικό και μετά θα αποφασιστεί το μέλλον του.
Ο Πάμπος Χριστοδούλου γνωρίζει πολύ καλά τον παίχτη, κατά την πρώτη του θητεία στην ΑΕΛ, ήταν ένα από τα παιδιά που ξεχώρισαν τότε στην Β’ ομάδα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις