Kι άλλη ομάδα στο ΚΟΛΠΟ για Μηνά Αντωνίου!

Kι άλλη ομάδα στο ΚΟΛΠΟ για Μηνά Αντωνίου!

Δια στόματος του Ντούσαν Κέρκεζ, πριν τρεις μέρες, επιβεβαιώθηκε ότι θέλουν να ντύσουν ξανά με τα γαλαζοκίτρινα της ΑΕΛ τον Μηνά Αντωνίου. 

Ο ίδιος ο διεθνής ακραίος επιθετικός, προτιμά να γυρίσει σε γνώριμα λημέρια, ξέροντας ότι δεν πρόκειται να αντιμετωπιστεί όπως την εποχή που ήταν εξελίξιμος νεαρός.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας Themasports, φέρουν τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, να ενδιαφέρεται σοβαρά για τον 25χρονο Κύπριο άσο.

Έγινε μια επαφή σε επίπεδο προέδρων, απο πλευράς ΑΠΟΕΛ λέχθηκε ότι θα πάει κανονικά προετοιμασία ο παίχτης στο εξωτερικό και μετά θα αποφασιστεί το μέλλον του.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου γνωρίζει πολύ καλά τον παίχτη, κατά την πρώτη του θητεία στην ΑΕΛ, ήταν ένα από τα παιδιά που ξεχώρισαν τότε στην Β’ ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον ΠτΔ - «Ο Τάκης Τσαγγάρης ήταν παράδειγμα αγωνιστή και πατριώτη»

Θλίψη για τον ΠτΔ - «Ο Τάκης Τσαγγάρης ήταν παράδειγμα αγωνιστή και πατριώτη»

Με βαθύτατη οδύνη πληροφορήθηκε τον θάνατο του φίλου Τάκη Τσαγγάρη, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, για τον αγωνιστή της ΕΟΚΑ για την απελευθέρωση της Κύπρου από τον αγγλικό ζυγό, αξιωματικό του πρώτου κυπριακού στρατού και μέλος του Εφεδρικού Σώματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE