Κάτι δεν πάει καλά (;) με αυτόν τον 12χρονο (!) παίκτη της Σεβίλλης! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Κάτι δεν πάει καλά (;) με αυτόν τον 12χρονο (!) παίκτη της Σεβίλλης! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ένας… 12χρονος ποδοσφαιριστής της Σεβίλλης έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες καθώς θα μπορούσε άνετα να «περάσει» για παίκτης της πρώτης ομάδας.

Η Κ12 της ομάδας της Ανδαλουσίας αντιμετώπισε την Κ12 της Βιγιαρεάλ.

Αυτός που ξεχώρισε από την αναμέτρηση ήταν ο Ιμπραχίμα Σο της Σεβίλλης. Ξεχώρισε κυριολεκτικά καθώς φαινόταν σαν… γίγαντας δίπλα στους αντιπάλους του.

Σε τέτοιο σημείο, μάλιστα, που πολλοί ήταν αυτοί που εξέφραζαν αμφιβολία για το αν είναι όντως 12 χρόνων, καθώς φαινόταν σαν παίκτης της πρώτης ομάδας μπροστά στα άλλα πιτσιρίκια.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Marca», ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη ύψος 1.75!

Γεννήθηκε στη Σενεγάλη και αρχικά έπαιζε στις ακαδημίες της Μάλαγα. Πριν από δύο χρόνια πήγε στη Σεβίλλη και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του συλλόγου της Ανδαλουσίας. Δ

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Σε έναν κομβικό διπλωματικό σταθμό για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετατρέπεται η Κύπρος, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να φιλοξενήσει τον διοικητικό βραχίονα του Συμβουλίου για την Ειρήνη, με αποκλειστικό αντικείμενο το πολυσυζητημένο σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Λωρίδας της Γάζας.

BEST OF TOTHEMAONLINE