ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Κινδύνεψαν πατέρας και παιδί - Παρασύρθηκαν στα βαθιά νερά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Κινδύνεψαν πατέρας και παιδί - Παρασύρθηκαν στα βαθιά νερά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Περιστατικό παρ' ολίγον πνιγμού αναστάτωσε τους λουόμενους σε παραλία του Πρωταρά, όταν πατέρας και παιδί κινδύνεψαν στα βαθιά νερά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό σημειώθηκε σε παραλία του Πρωταρά την Κυριακή (16/6), όταν πατέρας και παιδί ενώ βρισκόντουσαν επάνω σε φουσκωτό θαλάσσης, ξαφνικά παρασύρθηκαν από το ρεύμα με αποτέλεσμα να χάσουν το φουσκωτό και να πέσουν στο νερό.

Αμέσως ο πατέρας ξεκίνησε να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα να καταφέρει να γίνει αντιληπτός από δύο λουόμενους οι οποίοι βρίσκονταν με κανό εντός της παραλίας και έσπευσαν για βοήθεια προς το μέρος τους.

Στην συνέχεια, άλλοι λουόμενοι της παραλίας, μόλις αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί, ειδοποίησαν τους ναυαγοσώστες της παραλίας οι οποίοι έσπευσαν προς το σημείο με φουσκωτή βάρκα και παρέλαβαν τον πατέρα με το παιδί.

Κατά την άφιξή τους στην στεριά, τόσο στον πατέρα όσο και στο παιδί τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Δείτε φωτογραφίες από το περιστατικό:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Ιρανικοί πύραυλοι έπληξαν το Τελ Αβίβ και την πόλη Χάιφα τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/6), καταστρέφοντας σπίτια και τροφοδοτώντας τις ανησυχίες μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών στη συνάντηση της G7 αυτή την εβδομάδα ότι η αντιπαράθεση Ισραήλ-Ιράν θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση.

BEST OF TOTHEMAONLINE