ΦΩΤΙΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ - ΠΑΦΟΣ: Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια

ΦΩΤΙΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ - ΠΑΦΟΣ: Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια

Σε βραχυκύκλωμα της ηλεκτρικής εγκατάστασης του αυτοκινήτου οφείλεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (19/6) σε όχημα στην Εμπα , σύμφωνα με τις εξετάσεις της Αστυνομίας και της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Ως εκ τούτου η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Η φωτιά εκδηλώθηκε τις πρωινές ώρες στο όχημα που ήταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης κατοικίας στην Έμπα ιδιοκτησίας 34χρονης.

Από την φωτιά το όχημα η αξία του οποίου ανέρχεται στις 4.500 ευρώ καταστράφηκε ολοσχερώς.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.