Θέμα στην Ευρώπη η πτώση του ταβανιού στο Κέντρο Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας στη Λευκωσία

Θέμα στην Ευρώπη η πτώση του ταβανιού στο Κέντρο Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας στη Λευκωσία

Στο πλευρό των Κυπρίων συναδέλφων τους μετά την πτώση ταβανιού στο Κέντρο Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας στη Λευκωσία είναι οι ATCEUC και η IFATCA, το συντονιστικό όργανο των συντεχνιών των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας στην Ευρώπη και η Διεθνής Ομοσπονδία Συνδέσμων Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας.

Σε ανακοίνωση την οποία κοινοποίησε στα ΜΜΕ η Συντεχνία των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Κύπρου, τα δύο όργανα εκφράζουν την υποστήριξή τους στον Ελεγκτή Εναέριας Κυκλοφορίας ο οποίος τραυματίστηκε κατά την πτώση της οροφής στις 13 Ιουνίου και τη συμπαράστασή τους στους εργαζομένους στο Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας της Κύπρου και στις συνέπειες που αυτό το ατύχημα προκάλεσε στο εργασιακό τους περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE