Στα καλύτερά τους Μιχάλης και Ζέτα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στα καλύτερά τους Μιχάλης και Ζέτα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κοινή έξοδος για το ζευγάρι…

Μιχάλης και Ζέτα, φαίνεται να βρίσκονται στα καλύτερά τους, δίνοντας απαντήσεις στις όποιες φήμες τους ήθελαν να χωρίζουν!

Οι δυο τους μάλιστα, το Πάσχα που μας πέρασε, έκαναν ένα ρομαντικό ταξίδι στα Μπόρα Μπόρα και πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές και παρά τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, πάντα βρίσκουν χρόνο ο ένας για τον άλλο.

Πρόσφατα, το ζευγάρι βρέθηκε στην πρεμιέρα της «Ταράτσας του Φοίβου», στο κέντρο της Αθήνας και πέρασε μια μοναδική βραδιά με καλούς φίλους! 

Στη σκηνή ανέβηκε ο Θανάσης Αλευράς, ένας από τους καλύτερους φίλους της Ζέτας, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε.

Οι δύο τους δεν δίστασαν να ποζάρουν και στον φωτογραφικό φακό του Gossip – tv.gr!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE