Στα καλύτερά τους Μιχάλης και Ζέτα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στα καλύτερά τους Μιχάλης και Ζέτα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κοινή έξοδος για το ζευγάρι…

Μιχάλης και Ζέτα, φαίνεται να βρίσκονται στα καλύτερά τους, δίνοντας απαντήσεις στις όποιες φήμες τους ήθελαν να χωρίζουν!

Οι δυο τους μάλιστα, το Πάσχα που μας πέρασε, έκαναν ένα ρομαντικό ταξίδι στα Μπόρα Μπόρα και πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές και παρά τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, πάντα βρίσκουν χρόνο ο ένας για τον άλλο.

Πρόσφατα, το ζευγάρι βρέθηκε στην πρεμιέρα της «Ταράτσας του Φοίβου», στο κέντρο της Αθήνας και πέρασε μια μοναδική βραδιά με καλούς φίλους! 

Στη σκηνή ανέβηκε ο Θανάσης Αλευράς, ένας από τους καλύτερους φίλους της Ζέτας, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε.

Οι δύο τους δεν δίστασαν να ποζάρουν και στον φωτογραφικό φακό του Gossip – tv.gr!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE