ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΑ: Καταχωρείται υπόθεση για επτά φόνους

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΑ: Καταχωρείται υπόθεση για επτά φόνους

Καταχωρείται στο Επ. Δικαστήριο Λευκωσίας η υπόθεση των επτά φόνων, που ομολόγησε ότι διέπραξε ο Νίκος Μεταξάς.   

Έπειτα οκτώ παρουσίες στο δικαστήριο και επτά ανανεώσεις διαταγμάτων προσωποκράτησης, ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος, Νίκος Μεταξάς οδηγείται την Παρασκευή (20/6) ενώπιον δικαστηρίου για καταχώρηση της υπόθεσης. 

Το γεγονός επιβεβαίωσε και η Αστυνομία.   

Να σημειώσουμε ότι υπήρχαν κάποια ερωτηματικά, για το κατά πόσο θα παρουσιαζόταν ενώπιον δικαστηρίου για νέα ανανέωση προσωποκράτησης ο 35χρονος, ωστόσο η Αστυνομία παρουσιάζεται έτοιμη για να καταθέσει ολοκληρωμένο τον φάκελο της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE