TΡΑΓΩΔΙΑ: Εκφώνησε τον επικήδειο του πατέρα του και πέθανε 58χρονος

TΡΑΓΩΔΙΑ: Εκφώνησε τον επικήδειο του πατέρα του και πέθανε 58χρονος

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μεσσήνης από το απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε στην κηδεία ενός ηλικιωμένου.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Τετάρτης 19/6 στο χωριό Κορομηλιά του Δήμου Μεσσήνης. Κατά τη διάρκεια της κηδείας του 93χρονου Γιώργου Τσερπέ, ο 58χρονος γιος του, γνωστός και αγαπητός στην Καλαμάτα έμπορος καφέ Παναγιώτης Τσερπές λίγο μετά την εκφώνηση του επικηδείου, ένιωσε ζάλη και αδιαθεσία.

Μετά από λίγη ώρα και ενώ είχε βγει από τον ναό, κατέρρευσε και τελικά έφυγε και αυτός από τη ζωή, βυθίζοντας την οικογένεια σε μεγαλύτερο πένθος.

Λόγω της έντονης συγκίνησης και συναισθηματικής φόρτισης, υπέστη καρδιακό επεισόδιο, έχασε τις αισθήσεις του και άφησε την τελευταία του πνοή σημειώνουν δημοσιεύμα στην Ελλάδα, για την ασύλληπτη αυτή τραγωδία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πρόθεση η πρόοδος σε ασφάλεια και άμυνα κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πρόθεση η πρόοδος σε ασφάλεια και άμυνα κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας»

Στη μεγάλη σημασία που έχουν για την ασφάλεια της Ευρώπης, πρωτοβουλίες της Ένωσης όπως το Readiness 2030 και ο Κανονισμός SAFE, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συμμετέχει στις εργασίες του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιούνται στην Κοπεγχάγη.

BEST OF TOTHEMAONLINE