Ελληνίδα ηθοποιός: «Ο γιος μου όταν ήταν 6,5 χρονών βρήκε νεκρό τον πατέρα του» - VIDEO

Ελληνίδα ηθοποιός: «Ο γιος μου όταν ήταν 6,5 χρονών βρήκε νεκρό τον πατέρα του» - VIDEO

Στην τηλεόραση χάραξε τη δική της πορεία μέσα από σήριαλ και εκπομπές και μετά από κάποια χρόνια αποσύρθηκε, άνοιξε τη δική της σχολή χορού και αργότερα έκανε και ένα παιδάκι.

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου ήταν ένα από τα κορίτσια του «3-2-1 ΑΝΤ1».

Μάλιστα, σε κάποια στιγμή παράτησε τις επαγγελματικές της δραστηριότητες στην Αθήνα και μετακόμισε στην Καβάλα μαζί με τον γιο της για να στηρίξει τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου προβλήθηκε η αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στη δημοσιογράφο Πόπη Παπαδοπούλου και στην οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για την ξαφνική απώλεια του συντρόφου της και πατέρα του παιδιού της.

«Ο γιος μου, όταν ήταν 6,5 χρονών, βρήκε τον πατέρα του νεκρό. Έφυγε από ανεύρυσμα εγκεφάλου. Εμείς είχαμε χωρίσει. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν o Κώστας πέθανε. Τότε κατέρρευσα, λιποθύμησα…».

«Μαμά πόσο άδικο είναι που δεν πρόλαβα να ζήσω περισσότερες στιγμές με τον πατέρα μου», της είπε ο γιος της.

«Είναι μια μεγάλη ανοιχτή πληγή, την οποία προσπαθώ να επουλώνω με την αγάπη και την αφοσίωση που δίνω στο παιδί μου…», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε πιο κάτω το απόσπασμα από την εκπομπή:

Εναλλακτικά δείτε ΕΔΩ

https://www.youtube.com/watch?v=FXObxQ8Kg-I

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE