Υπό έλεγχο η φωτιά στο Λαγονήσι -Προσήχθη ένα άτομο

Υπό έλεγχο η φωτιά στο Λαγονήσι -Προσήχθη ένα άτομο

Υπό έλεγχο, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στο Λαγονήσι και σήμανε συναγερμό στην Πυροσβεστική.

Η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι ανάμεσα στο Λαγονήσι και στα Καλύβια επεκτάθηκε σε χαμηλή βλάστηση και πεύκα και αμέσως σήμανε συναγερμός. Στη μάχη με τις φλόγες ρίχτηκαν 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα, ένα πεζοπόρο τμήμα, δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη, ένα ελικόπτερο καθώς και υδροφόρα οχήματα του δήμου Σαρωνικού. και ύστερα από ώρα κατάφεραν να την θέσουν υπό έλεγχο. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής παραμένουν στο σημείο για το φόβο αναζωπυρώσεων.

Για προληπτικούς λόγους η Τροχαία έχει προχωρήσει σε έκτακτα μέτρα με εκτροπή της κυκλοφορίας στις λεωφόρους Καλυβίων και Αναβύσσου.

Προσήχθη ένα άτομο για τη φωτιά στο Λαγονήσι
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, η φωτιά ξεκίνησε από έναν ηλικιωμένο που έκανε κάποιες εργασίες. Μάλιστα, ο ίδιος εμφανίστηκε να παραδέχεται πως αυτός ήταν που κατά λάθος έβαλε τη φωτιά, όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς να φέρει εγκαύματα στα χέρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε τα θεμέλια για μια ισχυρότερη, πιο ανθεκτική και υγιέστερη Ευρώπη, σύμφωνα με την ατζέντα για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης 2030, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του την Πέμπτη, στο 13ο Διεθνές Πολυεπιστημονικό Ιατρικό Συνέδριο (IMBMC), το οποίο πραγματοποιείται μεταξύ 6 και 8 Νοεμβρίου από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο και την Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE