ΑΓ. ΝΑΠΑ: Πωλούσαν μπαλόνια και φόρεσαν χειροπέδες – Συνελήφθησαν νεαρές γυναίκες

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Πωλούσαν μπαλόνια και φόρεσαν χειροπέδες – Συνελήφθησαν νεαρές γυναίκες

Συλλήψεις για παράνομη πώληση αερίου laughing gas.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας εντόπισαν γύρω στις 4.10 τα ξημερώματα της Κυριακής 24/06, δύο γυναίκες ηλικίας 21 και 18 χρόνων, να πωλούν παράνομα υποξείδιο του αζώτου (laughing gas), σε υποστατικό στην επαρχία Αμμοχώστου.

Στην κατοχή τους εντοπίστηκαν δύο μεταλλικά κάνιστρα, 114 αχρησιμοποίητες αμπούλες, 27 χρησιμοποιημένες αμπούλες, 62 μπαλόνια, καθώς και το χρηματικό ποσό των €70. 

Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ενώ η 21χρονη και η 18χρονη συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και στη συνέχεια, κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE