ΑΓ. ΝΑΠΑ: Πωλούσαν μπαλόνια και φόρεσαν χειροπέδες – Συνελήφθησαν νεαρές γυναίκες

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Πωλούσαν μπαλόνια και φόρεσαν χειροπέδες – Συνελήφθησαν νεαρές γυναίκες

Συλλήψεις για παράνομη πώληση αερίου laughing gas.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας εντόπισαν γύρω στις 4.10 τα ξημερώματα της Κυριακής 24/06, δύο γυναίκες ηλικίας 21 και 18 χρόνων, να πωλούν παράνομα υποξείδιο του αζώτου (laughing gas), σε υποστατικό στην επαρχία Αμμοχώστου.

Στην κατοχή τους εντοπίστηκαν δύο μεταλλικά κάνιστρα, 114 αχρησιμοποίητες αμπούλες, 27 χρησιμοποιημένες αμπούλες, 62 μπαλόνια, καθώς και το χρηματικό ποσό των €70. 

Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ενώ η 21χρονη και η 18χρονη συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και στη συνέχεια, κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι μέρος των προβλημάτων είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE