Φωτιά στα κόκκινα η Κύπρια χορογράφος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φωτιά στα κόκκινα η Κύπρια χορογράφος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έκαψε φωτιές με το κόκκινο συνολάκι της.

Ξέρει να καίει καρδιές και δεν μπορεί να σταματήσει να το πράττει. Ο λόγος για την Κύπρια χορεύτρια και χορογράφο Νάταλι Κάτερ, η οποία με νέα φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έβαλε φωτιές.

Η Νάταλι με ένα κόκκο ενιαίο σύνολο, ποζάρει μπροστά από τον καθρέφτη της να φρεσκάρει το μακιγιάζ της, με ένα βλέμμα όλο ερωτισμό.

Η Κύπρια χορεύτρια είναι γνωστή για τις τολμηρές της πόζες, τον επιδέξιο χορό της και το καλογυμνασμένο της σώμα.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.