«Ντόπες» σε Αργεντινή και αποθέωση για Μέσι πριν τον… «τελικό»! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ντόπες» σε Αργεντινή και αποθέωση για Μέσι πριν τον… «τελικό»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Περίπου 400 φίλοι της Αργεντινής στην τελευταία προπόνηση, πριν το καθοριστικό ματς με το Κατάρ.

Η Αργεντινή θέλει νίκη και μόνο νίκη απόψε απέναντι στο Κατάρ (22:00), προκειμένου να προκριθεί στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα και να μην αποτύχει παταγωδώς σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση.

Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του Λιονέλ Σκαλόνι, παρόντες ήταν περίπου 400 οπαδοί, που θέλησαν να τονώσουν την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, ενώ αυτός που αποθεώθηκε ήταν ο Λιονέλ Μέσι.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αργεντινής, στον αποψινό αγώνα θα παραταχθεί με 4-3-3 έχοντας τον Αρμάνι στο τέρμα, τους Κάσκο, Πετσέλα, Οταμένδι και Ταλιαφίκο στην άμυνα, τους Λο Σέλσο, Παρέδες και Ντε Πολ στο κέντρο, ενώ Μέσι, Λαουτάρο Μαρτίνες και Αγουέρο θα είναι στην επίθεση.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE