ΧΑΜΟΣ με το πρωτοσέλιδο της «L’ Equipe»: Πελέ και Μπεκενμπάουερ… γυμνοί στο ντουζ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΧΑΜΟΣ με το πρωτοσέλιδο της «L’ Equipe»: Πελέ και Μπεκενμπάουερ… γυμνοί στο ντουζ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Mια μέχρι σήμερα αδημοσίευτη φωτογραφία του Πελέ και του Φρανζ Μπεκενμπάουερ φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδό της η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe».

Δύο μύθοι του παγκόσμιου ποδοσφαίρου γυμνοί στο ντουζ μετά από παιχνίδι!

Η γαλλική εφημερίδα τολμά και το πρωτοσέλιδο κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου.

Ο Βραζιλιάνος και ο Γερμανός υπήρξαν συμπαίκτες στην Κόσμος και η «L’ Equipe» χρησιμοποίησε τη φωτογραφία τους, που μέχρι σήμερα δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας, για ένα ρεπορτάζ που αφορά στις αλλαγές στις συνήθειες των ποδοσφαιριστών με το πέρασμα των χρόνων.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πρόσκληση σε Ερντογάν και Φιντάν για Άτυπο Συμβούλιο ΥΠΕΞ στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πρόσκληση σε Ερντογάν και Φιντάν για Άτυπο Συμβούλιο ΥΠΕΞ στην Κύπρο

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE