Στο πένθος το ΔΗΚΟ – «Έφυγε» ο Ανδρέας Κωνσταντίνου

Στο πένθος το ΔΗΚΟ – «Έφυγε» ο Ανδρέας Κωνσταντίνου

Συλλυπητήρια για το θάνατο του Ανδρέα Κωνσταντίνου, εκφράζει με ανακοίνωσή του το Δημοκρατικό Κόμμα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος, ο Πρόεδρος Νικόλας Παπαδόπουλος, τα στελέχη, τα μέλη και το προσωπικό του Δημοκρατικού Κόμματος εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη, για το θάνατο του Ανδρέα Κωνσταντίνου, στελέχους του Δημοκρατικού Κόμματος για δεκαετίες.

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου ξεκίνησε τη δράση του από το κυπριακό, δημοκρατικό φοιτητικό στην Αθήνα.

Εντάχθηκε στο Δημοκρατικό Κόμμα, από την ίδρυση του, το οποίο υπηρέτησε από πολλές, καίριες θέσεις.

Διετέλεσε μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου και της Κεντρικής Επιτροπής, Γραμματέας Τύπου και Διαφώτισης και Γενικός Διευθυντής του κόμματος.

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου υπηρέτησε επίσης τη δημοσιογραφία, ως Αρχισυντάκτης και στυλοβάτης για πολλά χρόνια, της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE