Θετικά σχολιάζει ο Νετανιάχου, το ενδεχόμενο επιβολής νέων κυρώσεων κατά του Ιράν, από αύριο

Θετικά σχολιάζει ο Νετανιάχου, το ενδεχόμενο επιβολής νέων κυρώσεων κατά του Ιράν, από αύριο

Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου σχολίασε την Κυριακή (23/6) θετικά την πρόθεση της Ουάσιγκτον για την επιβολή πρόσθετων κυρώσεων σε βάρος του Ιράν.

Το Σάββατο (22/6), ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι νέες "σημαντικές" κυρώσεις θα επιβληθούν από αύριο στο Ιράν.

"Μετά τις αμερικανικές κυρώσεις που προκαλούν παράλυση (στο Ιράν), (η Τεχεράνη) δέχεται πρωτοφανή οικονομική πίεση ως συνέπεια της επιθετικότητας της. Έτσι, άκουσα με ευχαρίστηση τον πρόεδρο Τραμπ να ξεκαθαρίζει χθες, ότι η πίεση θα συνεχιστεί και θα αυξηθεί," δήλωσε ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός σε μία κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Τζον Μπόλτον, πριν από την διεξαγωγή μιας διάσκεψης ασφάλειας μεταξύ των ΗΠΑ, του Ισραήλ και της Ρωσίας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE